İskenderun’da festival haftası

İskenderun Belediyesi, 5 Temmuz Kültür, Sanat ve Turizm Festivali kapsamında sosyal hayata dokunan etkinliklere imza atacak. Etkinlikler kapsamında, 5 Temmuz’da saat 13:00 ve 17:00 saatleri arasında Toplu Nikâh Töreni ve Saat : 18:30’da Sahil Petek Cafe yanında Eğitmen Özlem Ataman eşliğinde gerçekleşecek olan Yoga etkinliğinin yanısıra, 4-7 temmuz plaj futbolu, 5-6-7 Temmuz tarihleri arasında da çocuk etkinlikleri ve 7’den 70’e herkesi kapsayan satranç turnuvası ile dolu dolu bir programla halkla buluşacak olan Başkan Tosyalı, tüm etkinliklere İskenderunluları davet etti.

Başkan Fatih Tosyalı, ailenin önemine değinerek, çeşitli nedenlerle resmi nikâhı olmayan ve toplu nikâh töreniyle evlenmek isteyen çiftlerin İskenderun Belediyesi evlendirme dairesine müracaat etmesini istedi.

Festival etkinleri kapsamında sportif faaliyetlere de büyük önem verdiklerini söyleyen Başkan Tosyalı, “Daha öncede düzenlemiş olduğumuz satranç sporuna çok büyük ilgi oldu. Şimdi de festival çerçevesinde 7’den 70’e tüm satranç severleri satranç turnuvası düzenleniyor. Farklı kategorilerde düzenlenecek olan turnuva hakkında satranç severler başvurularını www.hatay. tsf. org.tr adresinden yapabilirler. Turnuva tarihi ise 5-6-7 Temmuz 2019 olarak belirlendi. Yine, 5-6-7 Temmuz tarihleri arasında Atatürk Anıt Alanı arkasında saat 19.00 – 23.00 arasında çocuk etkinliklerimiz düzenlenecek. Şehir genelinde sporseverler ve özellikle gençler tarafından talep edilen Plaj futbolu turnuvası 4-7 Temmuz 2019 tarihlerinde İskenderun Belediyesi Sahil Spor Kompleksi plaj sahasında yapılacak. Turnuvalarımız, sıcak İskenderun akşamlarında renkli ve eğlenceli saatlere sahne olacak. İskenderun’da sosyal yaşam ve spora dair tüm faaliyetleri geliştirmek için çalışmalar yürütmeye devam edeceğiz” dedi.

Bir cevap yazın