Eğitim gönüllülerini buluşturan ziyaret

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu, İskenderun Güney Eğitim Vakfı’nın yeni yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. İGEV Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Nihad Belli ve yönetim kurulu üyelerinin İTSO yönetimini kapıda karşıladığı ziyarette ağırlıklı olarak eğitim ve maddi durumu yerinde olmayan başarılı öğrencilerin okumaları için sağlanan burslar konuşuldu.

İGEV Başkanı Nihat Belli ve yönetimine, yönetim kurulu adına yeni görevinde başarılar dileyen İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, “İskenderun’da eğitime sağladığınız katkı özellikle burslu öğrencilerin okuyabilmeleri için özveriyle yaptığınız çalışmalarınızdan dolayı sizleri kutluyoruz. Bizler de İTSO Eğitim ve Kalkınma Vakfı bünyesinde üniversite öğrencilerine burs imkanı sunmaktayız. Burada hem sizin hem de bizim ortak amacımız, eğitime hizmet etmek ve öğrencilerimizi bu imkanlardan faydalandırmaktır. Bu vesile ile şahsınız ve yönetiminize yeni görevinizde başarılar diliyorum. İTSO olarak her zaman sizlerin yanında olduk. Bundan sonra da olmaya devam edeceğiz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İGEV Başkanı Nihad Belli ise; “Bizler de sizler gibi  eğitime önem veriyoruz ve şehrimizde özellikle maddi durumu yerinde olmayan başarılı  üniversite öğrencilerimizin okuyabilmeleri için yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte yoğun çaba sarf ediyoruz. Burada amaç, eğitime katkı ve geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimize destek olmaktır” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın