Vali Doğan, bugün İskenderun’u arşınladı

Hatay Valisi Rahmi Doğan, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ile birlikte DSİ işbirliğiyle ıslah çalışmaları devam eden Feyezan Kanalı çevresinde de incelemelerde bulundu.

Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Pac meydanına Minibüsler için yapılan cep çalışmasının yanısıra Aşkarbeyli otoban köprüsünün bulunduğu bölgeyi de inceleyen Vali Doğan, Yıldırımtepe Mahallesi Muhtarı Veli Demircan’ı da ziyaret ederek bölgede yapılması planlanan çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Hatay Valisi Rahmi Doğan, İskenderun’un doğasıyla deniziyle sosyal ve kültürel yapısıyla gelişme gösteren bir şehir olduğunu belirterek, halka hizmet noktasında İskenderun halkına en iyi hizmeti vermenin gayretinde olduklarını ifade etti ve çalışmalarında Başkan Fatih Tosyalı’ya başarılar diledi.

İskenderun’a değer kmatacak çalışmalara imza atmak için sıkı çalıştıklarını söyleyen Başkan Fatih Tosyalı ise, “İskenderun’u hep birlikte hak ettiği noktaya getireceğiz. El birliği içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Projeler için gerekli çalışmalara destek vereceğini ifade eden Sayın Valimize hem desteklerinden, hem de ziyaretinden dolayı teşekkür ederim” dedi.

Bir cevap yazın