İskenderunlular 5 Temmuz’da bu sanatçılarla coşacak

İskenderun Belediyesi, İskenderun’un Kurtuluş Günü’nü eski günlerdeki gibi coşkuyla kutlanması için düzenleyeceği 5 Temmuz İskenderun Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali’nde sahne alacak olan sanatçıları açıkladı.

Geçtiğimiz dönem hiç yapılmayan 5 Temmuz Festivali’ni yeniden gündeme alan Başkan Fatih Tosyalı, Türk Askeri’nin Hatay’a İskenderun üzerinden girişinin 81’nci yıldönümü dolayısıyla Atatürk Anıt Alanı’nda ünlü sanatçılar Bülent Serttaş, Derya Uluğ ve Merve Özbey & Erdem Kınay’ın İskenderunlularla buluşacağını söyledi.

Geleneksel olarak her yıl düzenlenen 5 Temmuz Kültür, Sanat ve Turizm Festivali’nin sportif aktivitelerden tutun da konserlere ve diğer etkinliklere kadar dolu dolu geçeceğini belirten Başkan Tosyalı, “İskenderun Halkı 5 Temmuz da dolu dolu bir festivalle keyifli zaman geçirecek. 5 Temmuz Kültür, Sanat ve Turizm Festivali’nde 5 Temmuz’da Bülent Serttaş,  6 Temmuz’da Derya Uluğ ve 7 temmuzda da Merve Özbey feat Erdem Kınay Anıt Alanı’nda konser verecekler. Festival kapsamında yapılacak tüm etkinlikler ile ilgili bilgilendirmelerimiz devam edecek” dedi.

Bir cevap yazın