Arsuz’un gururu, Türkiye’nin gururu oldu

Hatay’ın korttaki Milli gururu Haydar Cem Gökpınar, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ı makamında ziyaret etti. Tenis hayatına küçük yaşta başlayan ve başarıdan başarıya koşarak teniste Hatay’dan Milli Takıma seçilen ilk sporcu olmanın ayrıcalığını yaşayan Gökpınar, Türkiye Tenis Federasyonu 12 yaş Milli Takım Turnuvası’nda elde ettiği şampiyonluk kupasını da Başkan Savaş’a takdim etti.

Türkiye Tenis Federasyonu Milli Takım Seçmelerindeki tüm maçları kazanarak Milli Takıma birinci sıradan seçilen Arsuz’un övünç kaynağı, başarılı tenisçi Haydar Cem Gökpınar’a ziyaretinde, kendisini bugünlere taşıyan en büyük destekçileri babası Arsuz Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdür Vekili İsmail Gökpınar, annesi Vahide Gökpınar, başarısının mimarı Antrenörü Mehmet Doğan ile HBB Arsuz Koordinatörü Edip Kaynar da eşlik etti.

Adını her turnuvada şampiyonlar listesine yazdıran Haydar Cem Gökpınar’ı tebrik ederek, başarılarının devamını dileyen Başkan Savaş, “Gaziantep ilinde düzenlenen Türkiye Tenis Federasyonu 12 yaş Milli Takım Turnuvası’nda tüm rakiplerini eleyerek tenis milli takımına 1 numara olarak giren milli sporcumuz Haydar Cem Gökpınar’ ı tebrik eder, başarılarının devamını dilerim. Kendisinin tenis dalında üstün başarılara imza atarak, Türkiye’yi, Hatay’ı ve Arsuz’u en iyi şekilde temsil edeceğinden hiç şüphem yok” dedi.

Bir cevap yazın