Millet Parkı’na yeni düzenleme

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, belediye ait tüm sosyal tesislerde halka en iyi hizmeti vermek için başlattıkları çalışmalar kapsamında Millet Parkı’nda yeni düzenlemeler yaptıklarını açıkladı.

Vatandaşların yoğun bir şekilde kullandığı Millet Parkı’nda bulunan sosyal tesisi yaşanan yoğunluktan dolayı genişlettiklerini söyleyen Tosyalı, tesisin üst kısmını da düzenleyerek halkın hizmetine açtıklarını ifade etti.

Vatandaşlardan gelen yoğun talep üzerine park içerisinde bulunan göletin çevresine korkuluk yapıldığını da ifade eden Tosyalı, “Parka gelen çocuklarımızın güvenliği çok önemli. Bu bölgede korkuluk olmaması çocuklar açısından sıkıntı oluşturmaktaydı. Bu çalışma ile gölet çevresi daha güvenli hale geliyor. Ayrıca çocukların sosyal tesis balkonundan düşmemesi içinde çevresine korkuluklar yapıldı. Ayrıca karşı mahallelerden gelen ve arabasını parkın karşına bırakan vatandaşlar karşıya geçmek için sıkıntı yaşıyorlardı. Hem çocuklu ailelerin hem yaşlıların hem de engelli vatandaşlar için Millet Parkı girişine yaya geçidi yaptık. Engelli vatandaşlarımız için kaldırıma rampa da yapıldı. Halkımızın istekleri ve talepleri bizler için çok önemli. Belediyemizin imkânları çerçevesinde, halkımızın refahını sağlamak için çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın