Başkan Savaş’tan 5 fırça darbesiyle İmamoğlu mesajı!

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, birbirinden başarılı 22 sanatçının katılımıyla düzenlediği Ulusal Resim Çalıştayı’nın açılışına start verdiği ilk fırça darbesinde Ekrem İmamoğlu’na desteğini yansıttı. Tuvale, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu’nun yaklaşan İstanbul seçimlerinde kullandığı “H. Ş. Ç. G. O(Her Şey Çok Güzel Olacak) sloganı yazarak altına da kendi imzasını atan Başkan Savaş, geleceğin daha güzel ve umut dolu olacağına inancının tam olduğunu ifade etti.

Ulusal Resim Çalıştayı’na Hatay’ın ilk defa ev sahipliği yaptığını söyleyen Başkan Savaş, Türkiye’nin farklı illerinden sanatçılar, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi öğrencileri ve birçok sanatseveri buluşturan çalıştayla amaçlarının Hatay’ı uluslararası düzeyde tanıtmak, kültür ve sanat ile anılan bir il haline getirmek olduğunu ifade etti.

Sanatsal çalıştayın bir hafta süreceğini ifade eden Başkan Savaş, “İnanıyoruz ki; çalıştay verimli bir şekilde geçecek ve ressamlarımız burada çok güzel eserlere imza atacak. Türkiye’de yaşanan stresli günlerde insanları motive eden çalıştayda bizleri onurlandıran sanatçılarımıza çok teşekkür ederim. Sanat dünyasına adım atmak isteyen gençlerimiz onlar sayesinde başarılı olacaklardır. Bu güzel etkinlikler ile gençlerimiz geleceğe umutla bakacaklardır. Ben sanat, ekonomi, spor, kültür ve eğitim alanlarında insanlarımızın gülerek ve tebessüm ederek dünyaya bakmalarını istiyorum. Bu güzel etkinlik için yönetim kurulu üyelerine, sanatçılarımıza ve gençlerimize teşekkür ederim” dedi.

Yönetim kurulu üyeleri, çalıştayın hafta içi 10.00-18.00 saatleri arasında ziyaret edilebileceğini, kapanış sergisinin de 22 Haziran Cumartesi günü saat 13.00’te yapılacağını açıkladı.

Bir cevap yazın