Arsuz’un Mavi Notası da var!

Arsuz Ertuğrul Gazi Anadolu Lisesi, müzik öğretmeni Nimet Çisem İspir ve öğrencilerinin oluşturduğu Koro Mavi Nota yılsonu konseriyle sanata verdiği değerle farkını ortaya koydu.

Kaymakamlık Rhossus Amfisi’nde, müziğin evrensel güzelliğini üstün bir performansla yansıtan yılsonu konserine Kaymakam Musa Sarı ve eşi Emine Sarı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Dönmez, Milli Eğitim Camiası, sivil toplum kuruluş temsilcileri, veliler ve öğrenciler katıldı.

Salonun dolup – taştığı konserde, çeşitli eserleri ustaca seslendiren koro, kısa bir süre önce görevi başında geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayata veda eden Okul Müdür Yardımcıları Nuri Ala’yı da anmayı unutmadı.

Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, üstün performanslarıyla dinleyenlere güzel dakikalar yaşatan şef ve öğrencilere konser sonrası belge ve madalya takdim etti.

Kaymakam Sarı, Şef Nimet Çisem İspir, okul idaresi, emeği geçen öğretmen ve veliler ile öğrencilere teşekkür ederek, “Koromuz, geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da ustaca bir gösteri sergiledi. Öğrencilerin bu işi yaparken ne kadar keyif aldıklarını, haz duyduklarını memnuniyetle şahitlik ettik. Geçmişten günümüze zengin bir repertuarla dinleyenleri büyüleyen öğrencilerimize ve konserde emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

Bir cevap yazın