Bu yaz Arsuz’u görmeyen pişman olur!

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Arsuz Kaymakamlığı tarafından yürütülen, Arsuz Belediyesi’nin de ortağı olduğu Rhossus Antik Kent Sokak Sağlıklaştırması Proje çalışmalarını yerinde inceledi. 

Vali Doğan’a, Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen Rhossus Antik Kent Projesi hakkında bilgiler veren Kaymakam Musa Sarı, çalışmaları hızla devam eden proje kapsamında yaklaşık 60 evin dış cephesinin mavi – beyaza boyanacağını, aydınlatma, bank, perguleler, çiçeklendirme ve benzeri dış cephe çalışmaları yapılarak ilçeye cazibe merkezi oluşturacaklarını belirtirken, Arsuz’u tercih edenler için projenin yaz sezonunda bir kısmının şekillenmiş olacağını ve en kısa sürede tamamlanacağını ifade etti.

Desteklerinden dolayı Vali Rahmi Doğan’a ve DOĞAKA Genel Sekreteri Onur Yıldız’a teşekkürlerini sunan Kaymakam Sarı, Vali Doğan’a ziyaretlerinden dolayı ayrıca şükranlarını sundu.

Vali Doğan’a incelemelerinde, Vali Yardımcısı Nursal Çakıroğlu, İl Jandarma Komutan Vekili Albay Yılmaz Kırgel, Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Samandağ Kaymakamı Murat Kütük ve DSİ 63. Şube Müdürü Mehmet Ekinci de eşlik etti

Bir cevap yazın