Vali Doğan, geçmişten geleceğe iz bıraktı!

Hatay Valisi Rahmi Doğan ve eşi Gülden Gülüzar Doğan, Ramazan Bayramı’nda huzurevinde kalan büyükleri ve devletin şefkatli ellerinde büyüyen çocukları da unutmadı.

Vali Doğan’ın  gerçekleştirdiği huzurevi ve sevgi evi ziyaretine 2’nci Hudut Alayı Komutanı  Piyade Albay  Ahmet Gürbüz, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Vali Yardımcısı Erol Özkan, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, Aile,Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ali Sandıkçı, Yaşlıları Koruma Derneği Başkanı Yurdagül Ergüner katıldı.

Vali Doğan ve beraberindeki heyet huzurevi sakinleri  ve sevgi evindeki çocuklarla yakından ilgilenerek, onlarla  tek tek bayramlaştı ve çocuklara bayram harçlığı verdi.

Huzurevi sakinleri adına Fevzi Hanoğlu’nun hoşgeldiniz konuşmasının ardından söz alan Vali, Doğan, “Bizim dinimiz de, gelenek ve göreneklerimizde büyüklerimize hürmet her şeyin üstündedir. Dolayısıyla bugün buraya sizlerin ellerinizi öperek hayır dualarınızı almak adına buradayız. Çocuklarımızla da birlikte buraya ziyarete geldik. Gelecek nesillere de bu geleneklerimizi aktarabilmek ve bayramı birlikte yaşayabilmek adına buraya geldik. Sizleri burada mutlu görmek bizleri de çok mutlu etti. Huzurevlerindeki dostluklarda çok önemli. Buradaki hizmetlerin kalitesinin iyi olması çok önemli. Devletimizin imkanları el verdiği sürece daha iyi hizmet vermek için yeni bir huzur evi daha yapıyoruz. Tekrardan hepinizin ellerinizden öpüyorum inşallah nice bayramlara daha huzurla ve sağlıkla kavuşmayı Allahtan niyaz ediyorum” dedi.

Huzurevinde kalan büyüklerimizle sohbet eden Vali Doğan ve eşi, samimi görüntülere sahne olan ziyarette günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi.

Huzurevi ziyaretinin ardından  Vali Doğan, Bölge Trafik Denetleme önünde görev yapan polisleri ziyaret ederek, milletin huzur ve emniyeti için gösterdikleri fedakarlık için ayrı ayrı teşekkür etti.

Bir cevap yazın