İftar sofralarında gönülleri birleştirenlere teşekkürler

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Ramazan Ayı boyunca İskenderun genelinde kurulan iftar sofralarına katkı sağlayan firmalara teşekkür etti.

11 ayın sultanı Ramazan ayının İskenderun’da huzur, kardeşlik ve dayanışma içerisinde tamamlandığını belirten Tosyalı, 10 farklı noktada kurulan iftar sofralarında yaklaşık 106 bin kişinin oruç açtığını söyledi.

İskenderun genelinde kurulan iftar sofralarında kardeşlik rüzgarının estiğini belirten Başkan Fatih Tosyalı, “Ramazan ayının manevi iklimi altında, birlik ve beraberlik örneği sergileyerek; 29 gün boyunca, 10 değişik noktada kurulan Halil İbrahim sofralarında, 106.000 İskenderun’lu hemşehrimize iftar yemeği ikramında bulunduk. İskenderun Belediyesi öncülüğünde düzenlenen bu organizasyona katkı veren çok değerli firmalarımız Tosyalı Holding,Diler Holding,Atakaş Şirketler Grubu,Davut İnşaat, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası, Baştuğ Metalurji, Edip Metal Grubu, Özel Palmiye Hastanesi ve Öz-Trans Lojistik’e en kalbi duygularla teşekkür ediyoruz. Cenab-ı Allah hayırlarını kabul etsin” dedi.

Bir cevap yazın