Arsuz Belediyesi, Hatayspor için seferber

Arsuz Belediyesi, muhteşem bir mücadele örneği sergileyerek adını finale yazdıran Hatayspor’un Süper Lig Play-off final mücadelesi için ilçe merkezinde dev ekran kuracak. 30 Mayıs 2019 Perşembe günü saat:21.45’te İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynanacak olan Hatayspor – Gazişehir Gaziantep Süper final maçına gidemeyecek olan taraftarlar için, Arsuz Kent Meydanı’nda kurulacak olan dev ekranda, Arsuzlular maçı tek bir noktadan izleyebilecek.

Spor Toto 1. Lig’den Süper Lig’e yükselecek son takımın belli olacağı müthiş mücadelede, süper finalde ilk kez final oynayacak olan Hatayspor’un Süper lige yükselmesi için Arsuzlular dualarıyla destek olacak.

Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven, yaptığı çağrıda, “Hatayspor’umuzun Süper Lig yolundaki son müsabakası Play-Off Finaline gidemeyen hemşehrilerimizi Arsuz Atatürk Kent Meydanında kuracağımız dev ekranda maçı izlemeye davet ediyoruz.  Hatay inandı! Kenetlendik, geliyoruz!” dedi.

Arsuz Belediyesi’nin yanısıra, Antakya Belediyesi ve Reyhanlı Belediyesi’nin de Hatayspor’un Gazişehir ile karşılaşacağı maçı dev ekranda yayınlayacağı öğrenilirken, sosyal medyada diğer ilçe belediyelerinin de maç için dev ekran kurması için çağrı sesleri yükseliyor.

Bir cevap yazın