Yeni başkan, ‘Yıldırım’ hızıyla başladı

İskenderun Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Yönetimi 4. Olağan Genel Kurulu’nda mevcut Başkan Merih Hasan Yıldırım güven tazeledi.

Tek liste halinde gerçekleşen kongreye, Hatay SMMM Odası Başkanı Tahsin Kırık ve il yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra, İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası yönetimi ve üyeleri katıldı.

Divan heyetinin oluşmasının ardından, saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından söz alan Başkan Merih Hasan Yıldırım, muhasebeciler odasını daha ileriye taşımak için yapmış oldukları çalışmalardan bahsederek, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Mali Müşavirler olarak esnafın, tüccarın, işletmelerin defterlerini tutmakla mükellef olduklarını anımsatan Yıldırım, “Devlet ile mükelleflerimiz arasında köprü vazifesi görmekteyiz. Onların işleri ne kadar iyi olursa bizler de o derece rahatlarız. Temennimiz, esnaflarımızın, işletmelerimizin işlerinin iyiye gitmesi yönündedir. Mesleğimiz sürekli gelişmekte, dijitalleşmekte ve internet yoluyla işlerimizin büyük çoğunluğunu gerçekleştirmekteyiz. Bu bakımdan sürekli kendimizi yenilemek ve geliştirmek durumundayız. Bizler de bu bilinçle hareket ederek, Oda olarak eğitimlerimize ağırlık verdik. Yeni dönemde de bu eğitimlerimiz devam edecek” dedi.

Hatay Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Tahsin Kırık ise, İskenderun ve Hatay SMM odasının birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek, mesleği, meslektaşlarını ve  Hatay’ı daha güçlü bir şekilde temsil edebileceklerine vurgu yaptı.

Yapılan konuşmaların ardından İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası ve Divan heyetinin oy birliğiyle aldığı kararla odanın kurulmasından bu yana özveriyle çalışan bir önceki dönem Oda Başkanı Alaaddin Özbülbül oy birliğiyle Onursal Başkan seçildi.

Merih Hasan Yıldırım başkanlığındaki İskenderun Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası yeni yönetimi şu isimlerden oluştu: İbrahim Kaynar, Leyla Eren, İsmail Bıkmaz ve Serdar Tümkaya.

Bir cevap yazın