Yolun sonu Süper Lig olsun!

Süper Lig’e çıkacak son takımın belirleneceği play-off’ta mücadele edecek olan Hatayspor için Hatay Valiliği koordinesinde yardım kampanyası başlatıldı. Spor Toto 1. Ligi 3’üncü sırada tamamlayarak, Süper Lig’e direk yükselmeyi kılpayı kaçıran bordo-beyazlı takım için başlatılan
‘Bir Olsun Çok Olsun’ destek kampanyasının detaylarını Hatay Valisi Rahmi Doğan ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş birlikte düzenledikleri basın açıklamasıyla kamuoyuna duyurdu.

Hatayspor’un ve futbolun kent için önemine dikkat çeken Vali Doğan ve Başkan Savaş,  bütün Hataylıları takıma sahip çıkmaya ve destek olmaya davet etti.

Konuşmasına Galatasaray’ın şampiyonluğunu tebrik ederek başlayan Hatay Valisi Rahmi Doğan, Hatayspor’a ve futbolcularına güvendiğini belirterek,  şehrin Süper Lig beklentisine dikkat çekti.

“El ele vererek, Süper Lig’e çıkalım”

Takıma sahip çıkmak adına yardım kampanyası başlattık. Takımımıza güveniyoruz. Hatay ilk defa öyle bir netice aldı. Takım çok heyecanlı. Şehirde de böyle bir beklenti var. Ama şehrin de takıma destek çıkması lazım.  Bugüne kadar işadamlarımızdan destek gördük. Yükü yaymak ve halkımızın takıma sahip çıkmasını bekliyoruz. Gün bugündür. Takımın geleceği açısından, motive olmaları açısından desteğiniz çok önemli. Süper Lig çok önemli. Şehrin her sektörüne ciddi katkısı oluyor, Futbolun şehre katkısını Başakşehir ve Galatasaray’ın Hatay’a gelmesinde yaşadık. Şehrimizdeki bütün sektörlerin çalışmasına neden oluyor. Kimse, ‘Az demesin’ herkes gönlünden ne kopuyorsa yardımcı olsunlar ve takımı hem şimdi hem gelecek için hazırlayalım. Basından da bekletiniz bu kampanyaya destek çıkmanızdır.  Bizim gönlümüzde gücü yettiğince 1 TL yardım yapan da 1.000 TL yardım yapan da aynı yerdedir. Herkesten beklentimiz şu; Hep birlikte el ele vererek Hatayspor’a, şehrin takımına sahip çıkabiliriz” derken, Hatay’ın takıma sahip çıkabilecek potansiyele sahip olduğuna dikkat çekti.

“Süper Ligle tanışmak istiyoruz”

Süper Lig yolunda emin adımlarla ilerleyen Hatayspor’a güç katacak kampanyanın başladığını belirterek, takımın geleceği için herkesi kampanyaya destek olmaya davet eden Başkan Lütfü Savaş, “ Hatay, tarih, kültür medeniyet şehri olarak anılırken, basketbol, satranç ama en çokta futbol adından da söz ettiren bir şehir oldu. Süper lige çıkma konusunda ihtimali en yüksek takımız şuan. Ligi 3. sırada bitirdik, çok az farkla ikinciliği kaybettik. Geçen yıl yükseldiğiniz 1. Lig’in ardından Süper Ligle de tanışmak istiyoruz. Ramazan Ayı, bereket demek. Sizin de bağışlarınız ve bu ayın bereketiyle takımın bu son 3 maçında takıma sahip çıkmak istiyoruz” dedi.

“Hatayspor, bütün Hatay’ın takımıdır”

Hatayspor’un sadece Antakya’nın değil, bütün Hatay’ın takımı olduğuna vurgu yapan Başkan Lütfü Savaş, “Özellikle son iki yılda yaptığımız çalışmalarla Hatayspor’u Hatay’ın bütün takımı yapmaya gayret ettik. Yönetimde her ilçeden yönetici seçmeye gayret gösterdik. Takımın bordo beyaz renklerine turuncu ekledik ve zaman azan turuncu ağırlıklı renklerle sahaya çıktık.  Yaptığımız çalışmalar meyvesini vermeye başladı. Süper Lige çıkarsak Hatay’ı kapsayan önemli bir takım olacağız. Hatay’ı seven herkesten, gönlünden ne koparsa destek bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Vali Rahmi Doğan, kampanyayı şahsı adına yaptığı 5.000 TL bağışla başlattı.

Destek kampanyasına katkıda bulunmak isteyen vatandaşlarımız; QNB Finansbank’ta Hatayspor Kulübü Derneği adına açılmış olan, TR31 0011 1000 0000 0083 0026 56 İBAN numaralı hesaba katkıda bulunabilecekler.

Bir cevap yazın