İş dünyasından Afrin’e çıkarma!

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkan Yardımcısı Aykut Özbuğday ve beraberindeki heyet, Afrin Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. Zeytin Dalı Harekatı sonrasında günlük hayatın normale döndüğü Afrin’de ticaretin gelişmesi, güçlenmesi ve yatırımlarla ilgili konuların görüşülmesi ve Hataylı iş İnsanlarının bu bölgenin yeniden yapılanmasında öncü olması amacıyla odalar arasında yapılan işbirliği kapsamında ilk olarak Hatay’a gelen Afrin Ticaret ve Sanayi Odası yöneticileri, bu kez ATSO heyetini konuk etti.

ATSO Başkan Yardımcısı Özbuğday, Afrin’deki ticari faaliyetleri geliştirerek yöre halkının da yaşam kalitesinin artmasına katkı sağlayacaklarına inandıklarını belirterek, iki odanın öncelikli hedeflerinin inşaat, gıda ve tarım olduğunu kaydetti.

Afrin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nasır Hüsso, ATSO üyelerini Afrin’de ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirterek, iki odanın kaynaşması ve birlikte çalışması için önemli çalışmalar yapıldığını vurgulayarak, önceliklerinin Hatay’daki iş insanlarıyla hareket etmek olduğunu bildirdi.

ATSO heyeti, Afrin’deki temasları kapsamında Hatay Vali Yardımcısı ve Zeytin Dalı Harekat Bölgesi İnsani Yardım Koordinatörü Tolga Polat’ı da ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Bir cevap yazın