Lütfü Savaş, Valiyi takip etti!

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Hatayspor’un geleceği için başlatılan ‘Bir Olsun Çok Olsun’ kampanyasına 5 bin lira bağışladı.

Gün içinde Hatay Valisi Rahmi Doğan ile birlikte kampanyanın detayları için düzenlediği basın toplantısının ardından Başkan Savaş, Vali Doğan’ın 5 bin lira bağışlayarak start verdiği kampanyanın hesabına şahsı adına 5 bin lira destekte bulundu.

Süper Lig yolunda hedeflerine emin adımlarla ilerleyen ve son viraja giren Hatayspor için başlatılan destek kampanyasına tüm Hataylıların sahip çıkmasını ve destek olmasını isteyen Başkan Lütfü Savaş, Hatayspor’un başarısının şehre olumlu yansıyacağını bir kez daha ifade etti.

Hatayspor’un Süper Lig’e çıkmak için Çarşamba günü deplasmanda Adana Demirspor ile ilk play-off maçına çıkacağını,  rövanşı ise 26 Mayıs Pazar günü Antakya Atatürk Stadyumu’nda oynayacağını ifade eden Savaş, takımın rakibini saf dışı bırakması halinde diğer eşleşmeden gelen rakibi ili oynayacağı final maçında tarihinde bir ilke imza atacağını söyledi.

Kampanyaya destek çağrısının yanısıra, vatandaşlara Hatay’ı Hatayspor renkleriyle donatmalarını isteyen Başkan Lütfü Savaş, “Bordo, beyaz. Turuncu renkleri evlerinden, balkonlarından, dükkanlarından, caddelerinden, gönüllerinin elverdiği heryerden sallandırarak rüzfarla birlikte bize koşmalarını bekliyoruz. Önümüzdeki 10 gün Hatayspor ve Hatayımız için çok önemli” dedi.

Başkan Savaş, daha sonra Adana Demirspor maçı hazırlıklarını sürdüren Hatayspor’un antrenmanını ziyaret ederek, futbolculara moral verdi.

Bir cevap yazın