Şehit ailelerine evlat oldular!

Hatay Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu’na (KYK) bağlı merkez ve ilçe yurtlarında kalan öğrenci ve personeller iftar yemeğinde şehit ailelerine konuk oldu.

Yardımlaşma, dayanışma, hoşgörü, birlik ve beraberlik duygularının güçlendiği Ramazan ayı dolayısıyla iftar sofralarına konuk olan Antakya ve İskenderun KYK öğrencileri, aile sıcaklığında iftar yapmanın keyfini yaşarken, şehit ailelerine de yalnız olmadıklarını hissettirerek, duygu dolu anlar yaşattı.

Öğrencilerini hassasiyetlerinden dolayı kutlayan Yurt Hizmetleri Şube Müdürü Mustafa Okuyucu, “Bu vatan uğruna canlarını veren şehitlerimizi rahmetle minnetle yâd ediyoruz. Antakya ve İskenderun’da öğrencilerimiz, personellerimiz ile birlikte aziz şehitlerimizin aileleriyle kucaklaşıyor, sıcak sohbetler yapıyor. Şehit ailelerimizi, kimi zaman yurtlara davet ederek veya evlerine misafir olarak gönüllerinde yer etmeye çalışıyoruz. Hem öğrencilerimizi, hem de yurt personellerimizi bu hassasiyetlerinden dolayı kutluyorum. Özellikle şehit ailelerimize de bizleri misafir ettikleri için teşekkür ediyorum” dedi.

Bir cevap yazın