İskenderun’da Suriyeliye ait iş yeri mühürlendi

İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kent merkezinde bulunan işyerlerine yönelik yaptığı denetimde, kurallara uymadığı gözlenen Suriye uyruklu bir kişiye ait iş yerini mühürledi.

Başkan Fatih Tosyalı’nın talimatları ile denetimlerini sıklaştıran zabıta müdürlüğü ekipleri, bir yandan haksız rekabet ve kazancın önüne geçmek için esnafı ruhsat almaları konusunda uyarırken, diğer yandan da halk sağlığı için denetim yaptı.

Denetimlerde Suriyeli bir vatandaşa ait olan pastanede hijyenik koşullara uyulmadığını tespit EDEN ekipler,  işyerine gerekli cezai işlemleri uygulayarak, mühürlendi.

Denetimlerle ilgili açıklama yapan İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İşyerlerine yönelik denetim ve kontrollerin periyodik şekilde devam edeceğini belirterek, “Vatandaşların sağlıklı, huzurlu ve güvenilir bir şekilde alışverişlerini yapabilmeleri çok önemli. Zabıta müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz eksiklikler gördüğü esnafları önce uyarıyor daha sonra kurallara uymayan işyerlerine gerekli yasal işlemleri yapıyor ”dedi.

Bir cevap yazın