15 yıl sonra gelen başarıda HBB imzası var

Hatay Büyükşehir Belediyesi Halk Oyunları Ekibi,  Türkiye Halkoyunları Federasyonu tarafından Kilis’te gerçekleştirilen Halk Oyunları Bölge Şampiyonası’ndan başarıyla döndü.

Minik, yıldız, genç ve büyükler kategorisi olmak üzere 7 bölgeden 42 ekibin katılım gösterdiği şampiyonada HBB Halk Oyunları Ekibi minikler kategorisinde 1’inci, büyükler kategorisinde 2’nci olarak 15 yıl aradan sonra Hatay’ı Türkiye finaline taşıyarak büyük bir başarıya imza attı.

Şampiyonanın ardından kazanılan başarıdan duyduğu memnuniyeti dile getiren HBB Halk Oyunları Antrenörü Güler Bayraktar, desteklerini esirgemeyen Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a ve Hatay Büyükşehir Belediyespor Başkanı Prof. Dr. Mehmet Maden’e teşekkürlerini iletti.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş da, Kilis’te yapılan Halk Oyunları Bölge Şampiyonası’nda minikler ve büyükler kategorisinde elde ettikleri başarı ile 15 yıl aradan sonra Hatay’ı Türkiye finaline taşıyan Hatay Büyükşehir Belediyesi Halk Oyunları ekiplerini tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

Bir cevap yazın