Trafik sirkülasyonu ikinci kez gündemde

Hatay Valisi Rahmi Doğan,  Antakya ve Defne ilçelerinde yaşanan trafik sirkülasyonunu değerlendirmek ve sorunlara yönelik çözüm önerileri için yetkililerle ikinci kez bir araya geldi.

Valilik Abdurrahman Melek Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya Vali Doğan’ın yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, Antakya Belediye Başkan Vekili Murat Genco, Defne Belediye Başkan Yardımcısı Girne Mansuroğlu, Trafik Şube Müdürü Oğuz Birkoç ve ilgili personel katıldı.

Vali Rahmi Doğan başkanlığında yapılan toplantıda, oto galericiler sitesi, sebze hali, hayvan pazarı gibi tesissilerin taşınmasının yanında bazı alanların trafiğe kapatılması ve İl merkezindeki trafik ile ilgili yaşanan sıkıntılara dair çözüm alternatifleri oluşturmak amacı ile Belediye, STK ve Oda Temsilcileri ile görüşülerek yapılması kararlaştırıldı.

Trafik Şube Müdürlüğü’nün konuya ilişkin hazırladığı sunum ve bir önceki toplantıda görüşülen konuların değerlendirilmesi şeklinde toplantı devam etti.

Bir cevap yazın