Hayatın her anı, öğrenme zamanı!

Arsuz Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerinin çeşitli kurslarda yıl boyunca hazırladıkları eserler Yıl Sonu Sergisi ve Öğrenme Şenliği ile görücüye çıktı.

Arsuz Belediyesi Devlet Demiryolları Parkı’nda düzenlenen etkinliğe Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Arsuz Emniyet Müdürü Halil Karabacak, CHP Arsuz ilçe Başkanı Faik Çekin, Arsuz Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ali Altuk, ilçe protokolü ve STK temsilcileri katıldı.

Halk oyunları ve spor gösterileriyle renklenen etkinlikte, Halk Eğitim Merkez Müdürü Ali Altuk, son iki yılda binden fazla kursta 18 bin civarında kursiyerin eğitim aldığını belirtirken, Arsuz Kaymakamı Musa Sarı da halktan talep olduğu sürece ulaşılamadık hiçbir mahalle bırakmayacaklarını ifade etti.

Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven de Halk Eğitim kurslarının önemine değinerek, “İlçemizde yaşayan vatandaşlarımız kendi yetenek ve isteklerine göre kaydoldukları kurslarda eğitmenler eşliğinde becerilerini geliştirme fırsatı yakalıyorlar. Bu nedenle Halk Eğitim kurslarımızı çok önemsiyoruz. Emeği geçen öğretmenlerimize, kursiyerlerimize, öğrencilerimize tek tek teşekkür ediyorum” dedi.

Yapılan konuşmalar ve gösterilerin ardından ilçe protokolü stantları tek tek gezdi.

Bir cevap yazın