23 Nisan şampiyonları ödülleri hakketti

İskenderun Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinasyonunda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen Spor Şenliği turnuvalarında dereceye giren öğrenciler kupa ve madalyalarını törenle aldı.

İskenderun Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen törene İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Keskin, İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu, İskenderun Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ferit Ali Gündel, İskenderun İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, okul/kurum müdürleri, öğretmenler ve veliler katıldı.

Tören öncesi, Uluslararası Kick Boks Avrupa Şampiyonu Mustafa Cuma Uğurlu, Ahmet Şamil Pilavcıoğlu ve Heval Genç ile Avrupa 3’üncüsü olan Elif Uğurlu’ya kupa ve madalyalarını takdim eden İskenderun ilçe Gençlik ve Spor Müdürü Ferit Ali Gündel, sporcuları tek tek tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen spor turnuvalarının fair play kuralları çerçevesinde geçtiğini belirterek, öğrencileri spordaki özveri ve gayretlerinden dolayı kutlayan Müdür Gündel, çocukların fiziki ve sosyal gelişimi için spora teşvik edilmeleri noktasında ailelere de çağrıda bulundu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu ise müsabakalara katılan tüm öğrenci ve öğretmenlere teşekkür ederek, dereceye giren öğrencileri tebrik etti.

Tüm öğrencilerin bayramını kutlayan İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Keskin de, bu tür spor aktivitelerinin önemine dikkat çekerek, turnuvalara katılan bütün öğrencileri tebrik ederek, önemli olanın derece yapmak değil, turnuvalara katılmak ve mücadele etmek olduğunu söyledi.

Dereceye giren tüm öğrencilere madalyalarının takdim edilmesinin ardından, hatıra fotoğrafının çekilmesiyle ödül töreni sona erdi.

Bir cevap yazın