HBB’den şeker tadında 23 Nisan

Hataylı çocuklar, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm dünya çocuklarına armağanı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği çocuk şenliği ile doyasıya kutladı.

Antakya Atatürk Parkı’nda düzenlenen etkinliklerde geleceğin teminatı olan çocuklarla buluşan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, renkli görüntülere sahne olan şenlikle  hem çocuklar, hem de vatandaşlarla bol bol selfi çekilerek anı ölümsüzleştirildi.

Yüz boyama etkinliği, palyaço, balon, müzik eşliğinde çocuklara yönelik spor etkinliği ve yerel sanatçıların konseri ile Hataylı çocuklara unutamayacakları bir gün yaşatan Başkan Savaş, çocuklara kendi eliyle pamuk şeker ve balon dağıtırken oluşan uzun kuyruklar dikkat çekti.

Çocuklarla tek tek ilgilenen Başkan Savaş, “Ata’mızın “Küçük hanımlar, küçük beyler! Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizsiniz” dediği, geleceğimizin ışığı küçük hanımlar ve küçük beylerin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun” dedi.

Bir cevap yazın