En güzel bayram kutlamasının adresi; Çocuk Şenliği

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun Teknik Üniversitesi(İSTE) Kütüphanesi’ ile Yükseliş Koleji’nde düzenlenen 23 Nisan Çocuk Şenliği etkinliklerine katıldı.

Çocukları bu anlamlı günde yalnız bırakmayan Tosyalı, ayrıca İSTE’de yapımı devam eden kütüphane ve 2000 kişi kapasiteli yemekhanede incelemede bulundu.

İSTE’de Başkan Fatih Tosyalı,” Geleceğimizin teminatı çocuklarımız için elimizden gelenin en iyisini yapmanın gayreti içerisindeyiz. Çocuklarımızın her koşulda ve her platformda yanlarında olmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle bir kez daha 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı tebrik ediyorum. Cumhuriyetimizin 100. yılına damga vuracak çocuklarımızla ve kıymetli hemşerilerimle birlikte olmaktan dolayı çok mutluyum. Geleceğin İskenderun’unu hep birlikte inşa edeceğiz” diye konuştu.

Başkan Tosyalı, İSTE Kütüphanesinde 23 Nisan için özel olarak hazırlanan pastayı İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu, Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Tosyalı, çocuklar  ve davetlilerle birlikte kesti.

Minik öğrencilerin piyano resitalini de dinleyen Tosyalı, İSTE Bahçesinde kurulan oyun alanında Kızılay tarafından kurulan çadırda vatandaşlara kendi eliyle ekmek arası kavurma dağıtmayı da ihmal etmedi.

Daha sonra Yükseliş Koleji’ne geçen Başkan Fatih Tosyalı, burada okul kurucusu Nuri Üysen ve okul öğrencileri ile bir araya gelerek minik öğrencilerin 23 Nisan bayramını kutladı.

Bir cevap yazın