Kitapseverler bu fuarı bekliyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi ve Elite Fuarcılık organizasyonuyla hayata geçirilen ‘3.Hatay Kitap Fuarı’ 20 Nisan’da kapılarını açıyor. Hatay’ın kültürel ve sosyal yönünü zenginleştirmek adına sayısız etkinliği hemşehrileriyle buluşturan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, 150 ‘den fazla büyük yayınevinin katılımıyla yeni bir etkinliğe daha imza atmaya hazırlanıyor.

Birbirinden kaliteli yayınevleri ve yazarların katılım sağlayacağı; 20- 28 Nisan tarihleri arasında HBB Fuar Alanı’nda gerçekleşecek olan organizasyonda bir çok söyleşi, konferans, şiir dinletisi, resim sergisi ve 23 Nisan’da çocuklara yönelik kum boyama, zeka oyunları, yüz boyama gibi etkinlikler yeralırken, ayrıca yazarların özel serileri, ders ve kültür kitapları da özel fiyatlarla satışa sunulacak.

Kaliteli yazarlar kitap fuarında

Fuarda; Enver Aysever, Ahmet Günbay Yıldız, Metin Özdamarlar, Ali Lidar, Aslı Arslan, Bilal Sami Gökdemir, Dilara Keskin, Merdan Yanardağ, Elçin Eşin, Bircan Yıldırım, Emre Gül, Canan Tan, Koray Yersüren, Büşra Sanay, Kutay Görgülü, Emine Tavuz, N.G. Kabal, T.Y Mazer, Erol Çalı, Zeynep Seyhan, Filiz Puluç, Kemal Hamamcıoğlu, Fırat İzgi, Hüsnü Mahalli, Murat Menteş, Selçuk Erdem, Sümeyye Koç, Sermin Yaşar, Şule Avlamaz, Tunç Balaban, Uğur Koşar gibi birbirinden kaliteli yazarlar imza gününde sevenleriyle buluşacak.

Hatay Büyükşehir Belediyesi yetkilileri tarafından yapılan açıklamada bu yıl 3’üncüsü gerçekleştirilecek olan kitap fuarının 20 Nisan Cumartesi günü saat 9.00’da halk açılışının gerçekleşeceğini ve tüm Hatay halkının davetli olduğu bildirildi.

Bir cevap yazın