Tosyalı, hizmet ortaklarıyla buluştu

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, hizmet ortakları mahalle muhtarları ile biraraya geldi.

Belediye meclis salonunda düzenlenen toplantıya belediye başkan yardımcısı Ahmet Keskin, resmi daire ve belediye birim müdürleri ve muhtarlar katıldı.

Göreve yeni seçilen ve mevcut görevlerine devam eden tüm muhtarları tebrik eden Başkan Tosyalı, mahallelerin sorunlarını öncelik sırasına göre çözmek için seferber olacaklarını söyledi.

Önceliğinin temiz, çukur ve çamurdan arınmış bir İskenderun olduğunu vurgulayarak, İskenderun’u birlikte yaratacaklarını ifade eden Başkan Tosyalı, “Hepimizin amacı halkımıza ve mahallelerimizde yaşayan vatandaşlara hizmet etmektir. Bundan sonra hep birlikte çalışacağız. Hiçbir mahallemizi ayrım yapmadan adil bir hizmet anlayışı ile hizmetlerimizi gerçekleştireceğiz. Çalışmalarımızı belirlenecek olan plan ve programlar dâhilinde yapacağız. Sık sık bir araya gelip fikir alışverişinde bulunacağız. Mahallelerin sorunlarını daha kısa sürede çözmek ve muhtarlarla birlikte ilçeye daha iyi hizmet vermek için belediye bünyesindeki muhtarlık müdürlüğü daha aktif görev yapacak. Tüm muhtarlarımız bu müdürlük ile iletişim haline geçip yaşanan sorunlara kısa sürede çözüm bulunacak. Muhtarlarımız tüm istek ve taleplerini muhtarlık müdürlüğüne bildirebilecek” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın