İTSO’dan dikkat çeken Belen ziyareti

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Dostane ve sıcak karşılamanın yaşandığı ziyarette, İbrahim Gül’ün başkan seçilmesinin Belen için çok iyi olacağını söyleyen İTSO Başkanı Levent Yılmaz, oda olarak çalışmalarında da kendisine destek olmaya hazır olduklarını vurguladı.

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül’e yeni görevinde başarılar dileyen İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, “İbrahim Başkanımızı uzun yıllardır çok iyi tanıyoruz. Güçlü ve yapıcı kişiliğiyle bu makama seçilmesinin hem Belen hem de çevre ilçeler için, çok iyi olacağına inanıyorum. Belen coğrafi özelliği, tarım ve ekonomisiyle, yöresel lezzetleriyle ülkemizde ve dünyada tanınan bir yer. Bu manada Belediye Başkanımız İbrahim Gül’ün de bu tanıtım ve çalışmaları üst düzeye çıkarması için bizler de İTSO yönetimi olarak yanında olduğumuzu söylemek isteriz” dedi.

Yıllardır İskenderun ve çevre ilçelerde başarılı çalışmalara imza atan İTSO’nun ziyaretinden onur duyduğunu söyleyen Başkan İbrahim Gül, “Ekonomimizin temel taşı esnaflarımıza öncülük eden Levent Hakkı Yılmaz ve değerli Yönetim Kurulu Üyeleriyle yıllardır birlik beraberlik içerisinde çalıştık. Bugün burada sizlerin de desteği ve öncülüğüyle ilçemiz Belen’de başarılı çalışmalara imza atacağız. Bu konuda bizlere desteğinizi esirgemeyeceğine olan inancımla şahsım adına sizlere teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

Bir cevap yazın