Kitabını kap, tiyatroya gel!

Atatürkçü Düşünce Derneği(ADD) Karaağaç Şubesi sosyal ve kültürel etkinliklerle eğitime katkı sunmaya devam ediyor. Orhan Kemal’in ölümsüz eseri “Bekçi Murtaza” oyunuyla tiyatro severlerin karşısına çıkacak olan ADD Karaağaç Şubesi Tiyatro Topluluğu, bu kez bilet yerine kitap bağışı kabul ederek, kütüphanelerin kitap ihtiyacını karşılayacak.

Görevini her şeyin üstünde tutan bekçi Murtaza’nın neşeli başlayıp trajediyle biten öyküsünün hayat bulduğu oyun 27 Nisan 2019 Cumartesi günü saat:18.00’de TEK Kampüs Okulları Tiyatro Salonu’nda sahnelenecek. Kadir Peker yönetmenliğinde perdesini açacak oyunun konuk oyuncusu ise İskenderun’un yakından tanıdığı tiyatro yazarı ve oyuncusu Seyfettin Babat olacak.

Sahnelenecek oyunla herkesi kitap bağışı yapmaya davet eden ADD Karaağaç Şube Başkanı Kemal İşkarak, “Arsuz’a sanatsal ve kültürel anlamda zenginlik katacağına inandığımız Bekçi Murtaza trajikomik oyunun halkımız tarafından beğeniyle izleneceğini umuyorum. Bütün vatandaşlarımızı, “Kitap getir, tiyatroya gel” sosyal etkinlik projemiz kapsamında sahnelenecek oyunu izlemeye davet ediyorum” dedi.

Bir cevap yazın