Arsuz’da tercih edilen okullar artıyor

Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, ilçeye bağlı Karaağaç ve Nardüzü Mahallelerinde eğitime katkı sunacak iki önemli etkinliğe katıldı.

Nardüzü Kız Meslek Lisesi’nde yeni kurulan kütüphane, çocuk oyun parkı, basketbol sahası ve bahçeyi hizmete açan Kaymakam Sarı, daha sonra Karaağaç Anaokulu’nda öğrencilerin Sıfır Atık Projesi’ni inceleyerek, öğrencilerin proje kapsamında atık ürünleri geri dönüşümle yeniden kullanıma kazandırdıkları eserleri görücüye çıkardıkları sergiyi gezdi.

Kaymakam Sarı’ya ziyaretlerinde İl Milli Eğitim Müdürü Kemal Karahan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Dönmez, Emniyet Müdürü Halil Karabacak, şube müdürleri eşlik etti.

Okul idaresi, öğretmenler ve velilerin gayretleri ile oluşturulan Nardüzü Kız Meslek Lisesi’ndeki kütüphane açılışında söz alan Kaymakam Sarı,  emeği geçen herkese teşekkür ederek, okulun standartlarının günden güne geliştiğini ve tercih edilen bir okul haline geldiğini belirtti.

Sıfır Atık Projesi’ne tam not

Karaağaç Anaokulu’nda yürütülmekte olan Sıfır Atık Projesi kapsamında öğretmen ve öğrenciler tarafından atıktan geri dönüşümle elde edilen ürünleri yerinde inceleyen ve okul bahçesinde yine atıklardan oluşturulan oyun alanlarını inceleyen Kaymakam Sarı, ayrıca Tiyatro Haftası dolayısıyla çok amaçlı salonda düzenlenen etkinlikleri izledi.

Bir cevap yazın