Lütfü Savaş, Hatay’a ışık saçtı

Hatay’da 31 Mart Yerel seçimlerini açık ara farkla kazanan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, seçim sonuçlarının netleşmesinin ardından zaferini gece geç saatlerde binlerce Hataylı ile birlikte Antakya Köprübaşı’nda kutladı.

Türk Bayrağını kapan herkesin akın akın insan seli olarak aktığı kutlamalarda, Efsane Efsane’ şarkısıyla halka seslenen Başkan Savaş, “10 yıl önce bir damla idik; inandık, birlik olduk; büyüdük, okyanus olduk. Birbirimize sımsıkı sarılarak Hatay’ımızın güzel yarınlarına umut olduk. Teşekkürler Hatay! Seni Seviyorum” dedi.

Hatay’da sevgi ve huzurun kazandığını söyleyen Başkan Lütfü Savaş, ‘, “Bugün Hatay ülkesine, bayrağına, şehrine birbirine ve sevdasına sarıldı. Bugün bizim bayram günümüz, vakur bir şekilde kutlayacağız. Bugün biz bayram yapacağız, kimseye sataşmayacağız. Önce Hatay sonra demokrasi, sonra hepiniz, hepimiz, sevgi, birliktelik kazandı ama Hatay’da bir şey vardı, sevgi kazandı, huzur kazandı. Bu mücadele sonunda sadece iki partideki bize oy veren hemşerilerimiz değil, Hatay’da bir adam olsun, Hatay’ı bir adam yönetsin, Hatay’da tarihini, kültürünü, mozaiğini, geçmişini bilen, Hatay’da insanlarımızın bütününü kucaklayan bir adam olsun diyen bütün Hataylı hemşerilerimiz bize destek verdi, hepsinden Allah razı olsun” diye konuştu.

Bir cevap yazın