Lütfü Savaş’ı sevgi çemberine aldılar

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Reyhanlı’da düzenlenen halk toplantısında büyük bir sevgiyle karşılandı.

CHP Hatay Milletvekili İsmet Tokdemir, CHP Antakya Belediye Başkan Adayı Hikmet Hatunoğlu, CHP Reyhanlı Belediye Başkanı Dr. Nihat Dağ, CHP yöneticileri ve birçok vatandaş ile birlikte Reyhanlı’nın Özkurtuluş, Apaydın, Güverada, Kuşaklı, Bükülmez, Fevzipaşa ve Yeni mahallelerine giden Başkan Savaş, burada hemşerilerinin istek ve görüşlerini dinledi.

Hatay’ın 15 ilçesine hiçbir ayırım gözetmeksizin eşit hizmet verdiklerini vurgulayan Başkan Savaş, “Bizleri karşıladığınız bu coşku ile birliğimizi ve beraberliğimizi sürdüreceğiz. Hatay’ın vizyonunu, birlik ve beraberlik içinde dün olduğu gibi yarın da yükseltmek için canla başla çalışarak hizmetlerimize devam edeceğiz.. Bu sevgi seli için, bizlere olan güven ve teveccühlerinden dolayı teşekkür ederim” derken,  ilerleyen süreçlerde gerçekleştirmeyi planladığı projeleri Reyhanlılı hemşerileri ile paylaştı.

Başkan Savaş ayrıca, Bükülmez Mahallesi’nde partilerine katılarak güçlerine güç katan hemşehrilerine rozet takarak,  hayırlı – uğurlu olmasını temenni etti.

Bir cevap yazın