‘İskenderun’un problemlerini halının altına süpürmeyeceğiz’

31 Mart yerel seçimlerine kısa bir süre kala destek ziyaretlerini sıklaştıran Cumhur İttifakı Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, Ak Parti Hatay Milletvekili Abdülkadir Özel, Cumhur ittifakı teşkilat başkanları ve meclis üyesi adaylar ile birlikte İskenderun Kültür ve Dayanışma Derneği’nin Yörük çadırındaki kahvaltı programına konuk oldu.

“Halkımız için çalışacağız”

Kahvaltılı toplantıda İskenderun’a dair hedeflerini ve yönetim ilkesini anlatan Başkan Adayı Fatih Tosyalı, “Bizim çok işimiz var kardeşlerim. Biz önce vatandaşın işi, vatandaşın derdini diyeceğiz. Biz yeni nesil semt pazarları yapacağız. İnsanlarımıza dokunan hizmetlere odaklanacağız. Esnafımızı düşüneceğiz. İnsanlarımız huzurlu mu, yollarda çukur var mı? Bunu düşüneceğiz! İskenderun’a değer katmak için çalışacağız. Değerli kardeşlerim milletimiz ile daima iç içe olup vatandaşın derdine derman olursak, Ak Parti belediyesi olmanın karşılığını hakkını vermiş oluruz. Bir defa İskenderun’un problemlerini halının altına süpürmeyeceğiz. Aylardır sahadayız. Biz bu sorunların hepsini çözeceğiz! Biz bu memleketin evladıyız. Yeni doğmuş bir bebekten, 90 yaşına gelmiş bir hacı amcamızın, teyzemizin hayatındaki tüm eksikleri biliyoruz. Onların tamamını, toplumun her kesiminin ilgilendiren projelerimiz ile yaşam konforunu artırmak için gecemizi gündüzümüze katacağız. Bugün AK Partimizin başarısı için çalışacağız. Ancak 1 Nisan’dan sonra milletimiz için çalışacağız. Halkımız için çalışacağız, İskenderun’umuz için çalışacağız” ifadeleri ile noktaladı. 

Ak Parti milletvekili Abdülkadir Özel de 31 Mart akşamı, adayları Fatih Tosyalı’nın seçimi kazanacağına inandığını belirterek, “Değerli hemşerilerim buraya kadar gelerek karınca misali safınızı belli ettiniz ya hepinizden Allah razı olsun” dedi.

Bir cevap yazın