İbrahim Gül’ün hızına yetişmek zor

Cumhur ittifakının Belen’deki genç ve dinamik ismi, Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül, halkın gönlünde taht kurmayı başardı. Siyasetteki mütevazı duruşu ve enerjisiyle takdir toplayan, gittiği her yerde büyük bir destek ve sevgi seliyle karşılanan Gül, Belen’de adım atmadık yer bırakmamaya özen gösteriyor.

Asker uğurlamasından ev ziyaretlerine, mahalle toplantılarından STK ziyaretlerine, gençler, bayanlar ve esnafa kadar 7’den 70’e herkesle ve her kesimle kucaklaşan Cumhur ittifakı MHP Belen Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül, seçimlerden önce ‘Hızına Yetişilemeyen Başkan’ unvanını kazandı.

31 Mart seçimlerinde tarih yazmaya kararlı olan İbrahim Gül, Cumhur ittifakı ile Belen’de kazanacaklarını belirterek, “. Yaptığımız her ziyarette 31 Mart seçimleri sonrasında başkan seçilmemiz halinde Belen’e yapacağımız projelerimizi 7’den 70’e tüm halkımızla paylaşıyoruz. Bu şehri hoşgörü, sevgi ve saygıyla bir arada yönetmenin gününün geldiğini düşünerek çıktığımız bu yolda bizlere desteğini esirgemeyen, hizmetlerin en güzelini, en iyisini hakeden Belenli vatandaşlarımıza gönülden teşekkür ediyorum. Biz bu yola hizmetkâr olmak için çıktık. Gece gündüz demeden milletimiz için çalışacağız” dedi.

Bir cevap yazın