Sağlık ordusunun ‘Yılmaz’ neferleri bayram kutladı

Millet İttifakı Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Atatürk Anıtı’na çelenk sunan Hatay Tabip Odası İskenderun Temsilciliği’ndeki meslektaşlarını yalnız bırakmadı.

“Beni Türk Hekimlerine emanet ediniz” sözüyle hekimlere güvenini belirten Ata’nın huzuruna çelenk bıraktıktan sonra sırasıyla başhekimlik görevini yürüttüğü Palmiye Hastanesi’ni, İskenderun Devlet Hastanesi B Blok ve Gelişim Hastanesi’ni ziyaret eden Şahutoğlu, doktorlar ve sağlık çalışanlarına kırmızı karanfil dağıtarak 14 Mart Tıp Bayramını kutladı.

Gecesini gündüzüne katarak halkın sağlığı için çalışan tüm sağlıkçıların 14 Mart Tıp Bayramını kutlayan Şahutoğlu, “Bugüne özel yaptığımız ziyaretlerde gece gündüz demeden çalışan sağlık emekçilerimize ve doktorlarımıza günün anlam ve önemine binaen karanfil takdim ederek kolaylıklar diledik. Bu şehir adına emek eden tüm sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Eczacı teknisyenlerini de unutmadı

İskenderun Eczane Teknisyenleri Derneği’ni de ziyaret eden Şahutoğlu, Dernek Başkanı Cemal Çelik, dernek yönetimi ve üyeler tarafından sıcak bir şekilde karşılandı.

Samimi karşılamadan ötürü dernek üyelerine teşekkürlerini sunan Şahutoğlu, sivil toplum kuruluşlarına çok önem verdiklerini, İskenderun’u, kentin dinamikleriyle istişare ederek ortak akılla yönetmenin kararlılığında olduklarını yineledi.

Belediyeye ziyaret

CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu, yoğun bir şekilde sürdürdüğü seçim çalışmaları kapsamında, İskenderun Belediyesini de ziyaret ederek belediye çalışanlarıyla bir araya geldi. Bölümleri gezen Şahutoğlu, belediye personelleriyle tek-tek tokalaşarak çalışmalarında başarılar diledi.

Bir cevap yazın