Tosyalı, doktorları unutmadı!

Cumhur İttifakı AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, AK Parti Yönetim Kurulu üyeleri ve Belediye Meclis adayları ile birlikte 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle İskenderun’daki hastaneleri ziyaret ederek, sağlık çalışanlarına kırmızı karanfil dağıttı.

Hekimler ve sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutlayan Tosyalı, “Gece gündüz insanlık için çalışan siz fedakar sağlık personellerimize iftihar ediyoruz” dedi.

Sağlık çalışanlarının, sağlıklı bir toplum olabilme ve halka sağlıklı bir yaşam sunmayı amaç edindiklerini ifade eden Tosyalı, “Sağlık çalışanları kutsal bir meslek icra ediyor. Sadece bugün değil her gün onlar bizim göz bebeğimiz. Zor şartlarda gece gündüz demeden fedakarca çalışıyorsunuz. Sizlere ne yapsak azdır. Allah yardımcınız olsun. Her şeyin başı sağlıktır. Sağlık olmayınca hiçbir şey olmaz. Bize sağlığımızı veren, sağlıklı yaşamayı öğreten bizim için mücadele eden doktorlara, hemşire ve yardımcı personele teşekkür ediyor, tüm sağlık elemanlarının bayramını kutluyorum” diye konuştu.

Bir cevap yazın