En çok gelişim gösteren üniver’İSTE’

52 üniversitenin katılımıyla Antalya’da düzenlenen 2019 Üniversitelerarası Türkiye Muaytai Şampiyonası’nda İskenderun Teknik Üniversitesi(İSTE), elde ettiği başarılar sonucunda ‘Yılın En Çok Gelişim Gösteren Üniversitesi’ ödülüne layık görüldü.

Şampiyonada, İSTE İskenderun Meslek Yüksekokulu öğrencisi Hatice Şimşek 60 kg. kadınlar yarı finalinde rakibine çok az bir sayı farkıyla yenilerek Türkiye 3’üncüsü olmayı başardı.

İSTE Spor Koordinatörü Öğretim Görevlisi Sıtkı Kahvecioğlu, “Çok iyi mücadele ettik ve şanssız bir şekilde kıl payı birinciliği kaçırdık, ama üzgün değiliz. Çünkü sporcumuz katıldığı tüm turnuvalarda madalya kazanmayı alışkanlık haline getirdi. Onunla İSTE ailesi olarak gurur duyuyoruz. Önümüzdeki Üniversitelerarası Kickbox yarışmasında inşallah bir Türkiye şampiyonluğunu İSTE’ye kazandıracağına inancımız tam. Başta İSTE Rektörümüz Prof. Dr. Türkay Dereli olmak üzere, Genel Sekreterimiz Doç. Dr. Yasin Erdoğan’a ve SKS Daire Başkanımız Prof. Dr. Yasemin Bircan Yıldırım’a, spora ve sporcularımıza verdikleri destekler dolayısıyla teşekkür ediyorum” diyerek, sevincini dile getirdi.

Bir cevap yazın