Hatay’ı yönetenler Hatayspor için kenetlendi

Türkiye Ziraat Kupası yarı final rövanş maçında Galatarasay’ı 4-2 yendiği maçta Hatayspor’a 12. Adam olarak tribünden tam destek veren ilçe kaymakamları halktan büyük takdir topladı. İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Antakya Kaymakamı Orhan Mardinli, Defne Kaymakamı Nevzat Şengök ve Altınözü Kaymakamı Bülent Uygur’un bir arada seyrettiği maçta, memleket takımına Hatay genelinde gösterilen manevi destek ve moral koridoruna mülki idare amirlerinin de katılması ve takıma sahip çıkması takımın gücüne güç kattı.

“Güzel şeyler olacak”

Hatayspor’a Süper lig yolunda başarılar dileyen İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, “Hatayspor’la gurur duyduk. Özellikle maçın son 7 dakikasını büyük bir heyecanla izledik. Keşke 5’nci golü de bulmuş olsaydık. Gelecek yıllara güzel şeyler olacak. Hatay Stadı bitmek üzere.. İnşallah, Hatayspor’u Süper Lig’de görürüz ve güzel maçlar izleriz.. Stat konusunda İskenderun’da da yeni bir stat devreye girecek. 3. Lig’den başlayıp devamı gelecek ve İskenderun da hakkını alacak” dedi.

Kupaya güzel veda

Ziraat Kupası’na çok güzel bir veda yapan Hatayspor’un tur atlamasa da Hatay’da gönüllerin finalisti olduğunu söyleyen Arsuz Kaymakamı Musa Sarı da,  “Gösterdiği mücadele ile tüm futbol kamuoyunun takdirini kazanan Hatayspor Kulübünü gönülden tebrik ediyor, Süper Lig yolculuğunda başarılarının devamını diliyoruz. Muhteşem bir karşılaşma izledik. Emeği geçen herkesi canı gönülden tebrik ederim” dedi.

Bir cevap yazın