Fadıl Keskin, madde madde açıkladı

Cumhur İttifakı MHP Dörtyol Belediye Başkan Adayı Fadıl Keskin, 2019 Yerel Mahalli İdareler Seçim Misyon, Vizyon ve İlkelerini açıkladı.

Cumhur İttifakı MHP Seçim İletişim Merkezinde yapılan “Seçim Manifesto” açıklamasına MHP Dörtyol İlçe Başkanı Şerif Türker, AK Parti Dörtyol İlçe Başkanı Burak İzgi, AK Parti ve MHP İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, kadın kolları, gençlik kolları, cumhur ittifakı belediye meclis üyesi adayları, partililer, vatandaşlar ve gazeteciler katıldı.
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Cumhur İttifakı Milliyetçi Hareket Partisi Dörtyol Belediye Başkan Adayı Fadıl Keskin, seçim stratejisini Üretken, Katılımcı, Adaletli, Çağdaş, Güvenilir, Sürdürülebilir, Profesyonel, Gelişimci, Şeffaf, Duyarlı, Milliyetçi, Tasarruflu, Kalkınmacı, Gönüllü, Ekip Çalışması, Motivasyon, Sağlıklı, Huzurlu, Tecrübeli ve Çevreci olmak üzere 20 ilkeyle özetledi.

İşte, Dörtyol Belediye Başkan Adayı Fadıl Keskin Seçim manifestosu:

MİSYON
Sağduyu ve birlikteliğimiz; Kahraman Şehrimiz Dörtyol’umuzun doğal, kültürel, tarihî mirasını hep koruyarak, yaşam kalitesi koşullarımızda dünya öncüsü olmak için gereken değişim, yenilenme ve girişimleri sağlamak, yönetim hizmetlerinde mükemmel ve çağdaş bir belediyecilik anlayışıyla halkın yönetime katılımını birleştirerek tüm halkın gereksinim ve menuniyetini dengeli bir şekilde sağlamak; yaşamlara dokunan, çözüm ortağınız olan, size sizinle hisseden, gönül evinizde belediyecilik hizmeti vermek içindir.

VİZYON
Kahraman Dörtyol’umuzu doğal, kültürel mirası ile çağdaş ve profesyonel bir yönetim anlayışıyla buluşturmak, millî ve manevi değerlerimizle toplumun her kesimiyle kucaklaşan, yaşamlara dokunan, yaşam kalitesi yüksek, çözüm ortağınız olan, sürdürülebilir gelişmişlik düzeyinde tüm dünyada örnek olacak bir değerler şehri vizyonuna ulaştırmaktır.

1. ŞEHİR KİMLİĞİ Doğal, kültürel ve tarihi dokuyla teknolojiyi birleştiren bir mimari ile modern, akıllı, nitelikli şehir planlamasıyla şehre vizyon katılarak şehrin marka değer kazanması sağlanacaktır.

2. YEREL YÖNETİM HİZMETLERİ Şeffaf, adaletli, tasarruflu, hızlı, güvenilir, ilkeli ve özverili bir yönetim anlayışına halkın katılımı için gerekli altyapı sağlanacak, yönetim sistemleri bilişim ve teknoloji ile güncellenip yenilenerek profesyonel ve kaliteli bir yönetim sistemi oluşturulacaktır.

3. DOĞAYA UYUM, ÇEVREYE DUYARLILIK Dağ, deniz ve yeşil alanlarıyla doğa harikası güzide şehrimizin canlı ve cansız bütün doğal zenginliklerinden faydalanarak yaşamımıza nefes alınan huzur bulunan yaşam alanları katılarak yüksek yaşam kaliteli bir Dörtyol inşa edilecektir.

4. SOSYAL BELEDİYECİLİK Kadın, çocuk, aile, genç, engelli, kimsesiz, yaşlı, muhtaç, hasta gibi toplumun her kesimi için ayrı ayrı özel tasarlanmış her türlü eksik, istek ve ihtiyaçları karşılayacak; yeni yaşam kopleksleri, ulaşım araçları, sosyal, kültürel, sanatsal etkinlikler yaşam destek faaliyetleri ile gerekli tüm hizmetler sunulacaktır.

5. DEĞERLER ŞEHRİ Millî, manevi, geleneksel, kültürel, yöresel örf, adet ve özgün değerlerimize sahip çıkılıp güçlendirilerek, ulusal ve uluslararası arenada yer bulması, marka değerine ulaşması sağlanacaktır.

6. ÜRETEN BELEDİYECİLİK Kısa, orta ve uzun vadeli, aşamalı ve geçişli, gerekli ve gerçekçi projeler ile şehrin faaliyet ve hizmet alanları artırılıp mevcutlar geliştirilerek desteklenecektir. Yerel üretim ve üreticiler, küçük esnaflar ve büyük ölçekli işletmeler desteklenerek yeni ve nitelikli iş ve istihdam alanları oluşturulacaktır.

7. YERİNDE HİZMET anlayışı ile doğayla bütünleşmiş aile, komşuluk, ve mahalle kültürünü yaşatacak; sosyal, eğitsel, kültürel, sanatsal değerler içeren projeler ve faaliyetler ile her mahallede “Mahalle Konakları” ile yerinde, hızlı, etkin, adaletli, kolay ulaşılabilir hizmetler sunulacaktır.

8. SAĞLIK VE HUZUR ŞEHRİ Yeşil ve mavinin el ele birleştiği güzel şehrimizde sağlığı koruyucu, hastalıklara karşı önleyici, hastalık durumunda fiziksel, eğitsel, kültürel, sosyal tüm destek faaliyet ve etkinlikler ile sağlık ve huzurun temsili bir şehir olmak önceliğimizdir.

9. GÖNÜL EVİNİZDE BELEDİYECİLİK Yaşamlara dokunan, her türlü sorun, istek ve gereksiniminizde çözüm ortağınız olan, sizi içinizdeki her türlü kaygı, endişe, umut, hayal, acı ve mutluluk anlarınızda hisseden, anlayan, işinde öncü ve nitelikli profesyonel bir ekip ile her an ulaşabileceğiniz gönül evinizde sizinle birlikte belediyecilik hizmeti sunmayı hedeflemiştir.

Bir cevap yazın