İYİ Parti’den MHP’ye katılım

İYİ Parti Dörtyol Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Avcı ve beraberindeki heyet, MHP seçim bürosuna gelerek MHP’ye katıldıklarını ve Cumhur İttifakı Dörtyol Belediye Başkan Adayı Fadıl Keskin’i destekleyeceklerini açıkladı. İYİ partiden istifa ederek MHP saflarına katılan Ahmet Avcı’ya parti rozetlerini MHP Dörtyol İlçe Başkanı Şerif Türker taktı.

Siyasette MHP’ye güç katan katılımından dolayı Avcı’ya teşekkür eden MHP İlçe Başkanı Şerif Türker, “Yeni yuvanıza hoş geldiniz” dedi.

MHP’ye geri dönüşü ile ilgili önemli bir açıklama yapan Ali Avcı, “40 yıllık MHP’deki yerimden bir vesileyle 7-8 aylık bir ayrılık süreci yaşadık. Yıllarca siyaset yaptığınız yerin dışında barınamayacağımızı da anladık.  Fadıl Başkanımızın kazanması için elimizden geleni yapacağız. 3 hilali Dörtyol Belediyesi’nin üzerinde şahlandırmaya devam edeceğiz” dedi.

Uzun yıllar Dörtyol’a birlikte hizmet verdiği Ali Avcı’nın desteğinin gücüne güç kattığını söyleyen MHP Dörtyol Belediye Başkan Adayı Fadıl Keskin de, “Belediyemizde yıllarca birlikte çalıştığımız, Dörtyol’umuza da hizmet etmiş arkadaşımız Ali Avcı’ya aramızdan ayrıldı demiyorum.  Üç hilal sevdalısı olduğunu gösterip MHP’ye dönme yürekliliğini gösterdi Bundan sonra da kendisinin katkısı ve katılımıyla hareketli bir ivme kazanacak, 31 Martta inşallah ipi göğüsleyen biz olacağız. Bir belediye başkanı gibi benimle birlikte Dörtyol’a hzimet etmeye devam edecektir. Katkısı ve katılımından dolayı teşekkür ederim” dedi.

https://www.youtube.com/watch?v=CABm9Tv_N8k&feature=youtu.be&fbclid=IwAR3usdrUrk2DoKmGCj5FY12ygEiOnkEjNWeeceGrIWXSMeDIYBvv75haeUs

Bir cevap yazın