Dinlemeyen kalmasın!

Hatay Valiliği, dünyaya barış mesajlarıyla seslenen ve 2012 yılında Nobel Barış ödülüne aday gösterilen Antakya Medeniyetler Korosu’nu her hafta cumartesi akşamı Hataylılar’la buluşturacak.
Antakya Medeniyetler Korosu, bu hafta sonu başlamak üzere, bundan böyle her Cumartesi günü Hatay Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü koordinesinde Hatay Kültür Merkezi’nde saat 19: 00- 20: 00 arasında yerli ve yabancı tüm misafirler için konser verecek.


Medeniyetler Korosu Şefi Yılmaz Özfırat, Hatay’da bulunan resmi kurum, özel sektör ve Koro’yu dinlemeyen vatandaşlarımızı koro ile buluşturmayı amaçladıklarını kaydederek, 2 Mart Cumartesi’den itibaren her hafta düzenli olarak gerçekleştirecekleri konserlere herkesi beklediklerinin altını çizdi ve organizasyonun gerçekleşmesinde büyük katkıları olan Hatay Valisi Rahmi Doğan başta olmak üzere, emeği geçen herkese ve konserlerde görev alacak olan tüm Koro üyesi arkadaşlarına teşekkür etti.
‘Antakya Medeniyetler Korosu’nu dinlemeyen kalmasın’ sloganıyla planlanan konserler dizisinin yoğun ilgi görmesi beklenirken, Antakya’nın ardından diğer ilçelerde de düzenlenmesi bekleniyor.

Bir cevap yazın