Tosyalı, yüzü gülen esnaf ve güvenli gelecek için sahada

Seçim çalışmasına İskenderun’un can damarı esnafla birlikte simit yiyip, çay içerek başlayan Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, daha sonra kurum müdürleri, sendikaları ziyaret etti. Seçmen buluşma turlarını aralıksız sürdüren Tosyalı, güçlü İskenderun, yüzü gülen esnaf ve güvenli gelecek için çalışacağını belirtirken, şehrin sıkıntılarını gönül gönüle, el birliğiyle aşacağını dile getirdi.

‘Yurdumuz bir, sesimiz bir’

Esnaf ziyaretinin ardından sırasıyla Deniz Ticaret Odası, İlçe Sağlık Müdürlüğü, İŞKUR İlçe Müdürlüğü, İlçe Müftülüğü, Hizmet İş Sendikası’nı ziyaret eden Fatih Tosyalı, daha sonra ilçe kaymakamlarıyla biraraya geldi.

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Belen Kaymakamı Hayrettin Baskın, Dörtyol Kaymakamı Murat Bulacak, Arsuz eski kaymakamı Fatih Baysal ile biraraya gelen Fatih Tosyalı, “Değerli Kaymakamlarımızla, şehrimiz adına alacağımız kararlarda daima işbirliği içeresinde olma hassasiyeti taşıyoruz” dedi.

“Birçok projeye hep birlikte imza atacağız”

İskenderun’a hizmet etme noktasında büyük gayret içerisinde olacaklarını söyleyen Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, “Bölgemizin gelişmesi adına kamu kurum ve kuruluşlarımız, sanayicilerimiz, işadamlarımız, muhtarlarımız, oda başkanlarımız, sendikalar, STK temsilcileri, esnafımız, vatandaşımız ve her kesimden, herkesle birlikte İskenderun’a güzel hizmetler yapmak adına bu yola çıktık. Birlikte hareket ederek, yapılması gereken hizmetler için çözümler üretip birçok projeye hep birlikte imza atacağız. İskenderun sanayi ve limanı ile önemli potansiyele sahip bir şehir. El birliği ile bu güzide şehrimize sahip çıkmamız lazım” dedi.

Bir cevap yazın