İskenderun’da hedef; sıfır atık

İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile İskenderun Belediyesi arasında “sıfır atık projesi”ne ilişkin işbirliği protokolü imzalandı. Çocuklara çevre bilinci aşılamak ve gelecek nesillere daha temiz bir çevre bırakmak amacıyla hayata geçirilecek projenin protokolüne İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu ile Belediye Başkanı Seyfi Dingil imza attı.

Halkın yararına olacak toplumsal faaliyetlere her zaman destek olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Sayın Emine Erdoğan Hanımefendi’nin takdirleri ve himayelerinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca başlatılan, israfın önlenmesini, kaynakların daha verimli kullanılmasını, oluşan atığın miktarının azaltılmasını, etkin toplama sisteminin kurulmasını, atıkların geri dönüştürülmesini amaçlayan Sıfır Atık Projesini önemsiyor ve destekliyoruz” dedi.

İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu, gelecek nesillere daha temiz bir çevre bırakmak amacıyla atıkların geri dönüşüme kazandırılmasını sağlamak amacıyla imzalanan “Sıfır Atık Projesi” işbirliği protokolü ile kent genelinde çeşitli etkinlikler de düzenleneceğini söyledi.

Bir cevap yazın