Fatih Tosyalı, İskenderun’u arşınlıyor

Seçim gezilerine aralıksız devam eden ve ilçeyi adım adım arşınlayan Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, açılış için gün sayan Cumhur İttifakı Seçim İrtibat Bürosu’ndaki hazırlıkları inceledi. Seçim faaliyetlerinin planlamasının yanısıra halkla köprü görevi üstlenecek olan seçim irtibat bürosunun cumartesi günü gerçekleşecek olan açılışına herkesi davet eden Tosyalı, “Şehri BEN değil; BİZ anlayışıyla yönetmeye talibim” dedi.

İskenderun için yapılacak çok işi ve aşılacak daha çok yolu olduğunu ifade eden Tosyalı, “Tayfur Sökmen Bulvarı üzerindeki(Şemsettin Mursaloğlu Lisesi karşısı) Cumhur İttifakı Seçim İrtibat Büromuzun 2 Şubat 2019 Cumartesi günü saat 15.00’te gerçekleştireceğimiz açılışına tüm halkımızı bekliyoruz. Birlikte gayret edip, daha güzel günlerde İskenderunumuzun adını altın harflerle yazacağız. İskenderunumuz bir, sesimiz bir. İskenderunlu hemşehrilerimizle, sivil toplum kuruluşlarımızla, teşkilatlarımızla daha güzel ve daha yaşanabilir bir İskenderun için omuz omuza çalışacağız. Biz bu seçime büyük bir emek ve çabayla giriyoruz. Dua ve destek sizden, hizmet bizden” dedi.

İskenderunlulardan tam destek

Fatih Tosyalı, irtibat bürosunun ardından Ulu Cami ve Tayfur Sökmen Bulvarı’ndaki esnafları tek tek ziyaret ederek hal hatır sordu, vatandaşlarla sohbet etti. Hem esnaftan, hem de İskenderun halkından tam destek alan Tosyalı, İskenderun’da gönül belediyeciliğini hakim kılacaklarını söyledi.

Bir cevap yazın