Belen, İbrahim ‘GÜL’ ile ‘GÜLER’!

Cumhur ittifakının MHP Belen Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül, seçim çalışmaları kapsamında Belen’deki resmi dairelerin ardından, MHP ve Ak Parti ilçe teşkilatlarını ziyaret etti.

Belen’deki ilçe teşkilatlarına gerçekleştirdiği ziyaretlerde Başkan Adayı İbrahim Gül’e, MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, MHP Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Gencer Özdemir ve Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler ve partililer eşlik etti.

‘Kurumlararası işbirliğini önemsiyoruz”

İlk olarak Belen Kaymakamı Hayrettin Baskın, Belen İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Gökhan Çevik, Belen İlçe Milli Eğitim Müdürü Bekir Şahan, Belen Halk Eğitim Müdürü Mehmet Akça, Belen Orman İşletme Şefi Ahmet Yılmaz ve Belen İlçe Müftülüsü Mehmet Seri Doğru’yu ziyaret eden Gül, kurumlar arası işbirliğine önem verdiğini belirterek, seçilmesi halinde Belenlilere en güzel hizmeti vermek ve ihtiyaçları karşılamak için ilçedeki tüm kamu kurumları ve kuruluşlarla istişare halinde olacağını söyledi.

“Seçimden zaferle çıkacağız”

AK Parti ve MHP Teşkilatlarına gerçekleştirilen ziyaretlerde, “Beka için milli karar, Cumhur için istikrar” diyerek, Belenlilerden Cumhur ittifakına destek isteyen MHP Hatay Milletvekili Lüfti Kaşıkçı, seçimlerden zaferle çıkacaklarına inandığını dile getirdi.

MHP Belen Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül, Cumhur ittifakının önemine değinerek, “MHP yaşadığımız bütün süreçlerde milletin refahı ve Türkiye’nin bekası için mücadele veren bir parti olmuştur. Bu sebeple 31 Mart’tan da Allah’ın izniyle zaferle çıkacağımızı biliyoruz. Allah nasip eder kazanırsam, Belen için her şeyimi ortaya koyacağım. Belen’den seçim startı verildiğimde de söylediğim gibi; Belen Halkı ile sevincimizi ve üzüntümüzü her zaman yan yana paylaşacağız. Allah’ın izniyle Cumhur ittifakı bu seçimden de zaferle çıkacak” dedi.

Bir cevap yazın