Hatay, bu maçı bekliyor

Spor Toto 1 Lig temsilcimiz Hatayspor, Süper Lig lideri Başakşehir ile oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu rövanş maçının hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. Hem Hataylıların yıllardır süper lig takımını konuk etme özlemine son verecek, hem de kupaya devam edecek olan takımı belirleyecek olan maç 24 Ocak 2019 Perşembe günü saat:13.00’te Antakya Stadı’nda oynanacak.

Nefes kesecek karşılaşmada Süper Lig liderini evinde ağırlamanın heyecanını yaşayan bordo beyazlı ekip, hem kupada tur atlamanın, hem de liderden rövanş almanın mücadelesini verecek. İstanbul’daki ilk karşılaşmada Başakşehir’e 1-0 mağlup olan Hatayspor, konuğunu eli boş göndermek için yoğun bir antrenman temposu içerisine girdi.

Teknik Direktör İlhan Palut yönetiminde, Osman Çalğın Tesisleri’nde yapılan antrenmana ısınma hareketleriyle başlayan futbolcular daha sonra taktik, 5’e 2 ve dar alan çalışmalarının ardından, çift kale maçla tamamladı. Hatayspor, Başakşehir maçı hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla tamamlayacak.

Başakşehir maçında Hataysporlu Bakary Nimaga forma giyemeyecek. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Medipol Başakşehir maçında rakibine sert müdahalede bulunan Hatayspor oyuncusu Bakary Nimaga’ya 2 maç men cezası verdiğini duyurdu.

Bir cevap yazın