Türk Eximbank’ın 16’ncı şubesi İskenderun’da

Türkiye’nin önemli kentlerinde ihracatçılara yakın olma amacıyla irtibat ofisleri açmaya devam eden Türk Eximbank, 16. İrtibat Ofisi’ni İskenderun’da açtı. Sanayi ve lojistikte bölgenin en önemli limanına sahip olan İskenderun’daki Akdeniz İhracatçı Birlikleri (AKİB) İrtibat Bürosu’nun açılışına Hatay Valisi Rahmi Doğan, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Hatay Milletvekili Suzan Şahin, Türk Eximbank Genel Müdürü Adnan Yıldırım, AKİB Koordinatör Başkanı Uğur Ateş,  İşadamı Recep Atakaş, İTSO Başkanı Levent Yılmaz, İTSO onursal başkanı Halil Şahin, oda başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.

İskenderun’daki ihracatçılara finansman ihtiyacının daha kısa sürede sağlanabilmesi için büyük önem taşıyan şubenin açılışının ardından, sanayiciler ve ihracatçılarla birlikte  düzenlenen “İhracatın Finansmanında Türk Eximbank” konulu seminerde, Türk Eximbank’ın yeni uygulamaları ve ihracatçıların güncel beklentileri konuşuldu.

Akdeniz İhracatçı Birlikleri İskenderun İrtibat Bürosu Mareşal Çakmak Cad. Nadide Apt. No:38 Zemin Kat adresinde  faaliyete başladı.

Bir cevap yazın