TOSÇELİK’in karnesi ‘PEKİYİ’!

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İskenderun Tosçelik Fen Lisesi’nde düzenlenen karne dağıtım törenine katılarak, lise öğrencilerinin karne sevincini paylaştı.

Tosçelik Fen Lisesi’nde gerçekleştirilen törene; Kaymakam İskender Yönden’in yanısıra Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Tosyalı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu, İlçe Jandarma Merkez Karakol Komutanı Astsubay Kıdemli Başçavuş Medet Sönmez, okul idarecileri, öğretmenler ve öğrenciler ile veliler katıldı.

Kaymakam Yönden, bir araya geldiği öğrenci ve velilerle bir süre sohbet ettikten sonra, öğrencilere karnelerini takdim ederken, ara tatilin düşük notları olan öğrenciler toparlanma süreci olduğunu belirtirken, öğrencilere doğru çalışma planı hazırlamalarını önerdi.

“Kendinize güvenin”

Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Tosyalı da, ailesi tarafından yapılan okulda düzenlenen karne törenine katılmaktan mutluluk duyduğunu belirterek,  “Sevgili Öğrenciler, notlarınız ne olursa olsun inancınızı ve kendinize olan güveninizi diri tutarak iyi bir tatil geçirin. Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi gayretlerinden dolayı kutluyor, huzur dolu bir yarıyıl tatili geçirmelerini temenni ediyorum. Hepinize iyi tatiller” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın