Hatay’da genç bir ölüm daha

Ukrayna’da yaşadıkları evde ölü bulunan tıp öğrencisi iki kızdan Hataylı Buket Yıldız’ın Samandağ’daki baba evinde yas var. Geçmiş dönem CHP Samandağ İlçe Başkan Yardımcısı Levent Yıldız’ın kızı olduğu öğrenilen genç kızın yanı sıra ev arkadaşı Zeynep Hüsünbeyi’nin de öldürülmesine dair Ukrayna polisinin geniş çaplı araştırma başlattığı öğrenildi.

Eğitim almak için gittikleri Ukrayna’nın Harkov kentinde kız arkadaşıyla kaldığı evde ölü bulunan Yıldız’ın Samandağ’daki babaevine acı haber ulaştı.

Yakınları ve komşuları Buket Yıldız’ın acılı ailesini ziyaret ederek başsağlığı dileklerini iletirken, genç kızın cenazesinin ailesi tarafından Ukrayna’dan alınarak Salı gününe kadar Hatay’a getirilmesi bekleniyor.

Edinilen bilgilere göre;  Harkov Ulusal Karazin Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencisi olan 20 ve 22 yaşlarındaki Buket ve Zeynep’ten haber alamayan arkadaşları durumu polise bildirmiş; kızların kaldıkları Harkov’daki Valentinovskaya Caddesi üzerindeki bulunan apartman dairesine giden polis ekipleri, kızların cansız bedenleri ile karşılaşmıştı. Yapılan incelemede öğrencilerin bıçaklanarak öldürüldükleri tespit edilmişti.

Bir cevap yazın