Bakanın gelişi siyasi nezaketi arttırdı

MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, yaklaşık bir hafta meclis kürsüsünde ilin ulaşım sıkıntılarını dile getirdikten sonra Hatay’a davet ettiği Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan’a davetini dikkate almasından dolayı teşekkür etti.

Bakan Turhan’ın bakanlığa bağlı genel müdürlerin bulunduğu heyetle birlikte dün gerçekleştirdiği Hatay ziyaretinin ardından kendisini telefonla arayarak bizzat bilgilendirdiğini ve taleplerinin 2019 yılı yatırım programına alındığı müjdesini paylaştığını söyleyen Kaşıkçı, Hatay özel bir bakış açısıyla bakılması gerektiğinin altını bize kez daha çizdi.

2019 yatırım planında Hatay da var

Bakan Mehmet Cahit Turhan’ın örnek bir devlet adamı nezaketi gösterdiğini söyleyen Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, “Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Cahit Turhan’a yaklaşık 1 hafta önce meclis kürsüsünden yapmış olduğumuz Hatay ziyareti davetimizi dikkate almış olmasından dolayı teşekkür ediyorum. TBMM’de dile getirdiğim konulardan Amanos Tüneli’nin yap-işlet-devret modeli ile yapım ihalesine çıkacağını, Arsuz – Samandağ Yolu’nun Karayolları ağına dahil edilip projelendirilmesi, yapım ihalesi tamamlanan Toprakkale – İskenderun Yolu, Antakya-Yayladağı yolu, Kırıkhan – Reyhanlı yolu, Antakya Altınözü yolu, İskenderun-Antakya Yolu Projelerinin ve Önergesini verdiğimiz Hatay’da Otoban Ücretlerinin kaldırılması konularını 2019 Yatırım Programına alınması müjdesini Hatay ile paylaşması ve bu konuda örnek bir devlet adamı nezaketi ile şahsımı da bizzat arayarak bilgilendirmesi dolayısıyla kendisine şükranlarımızı sunuyor, yatırımların hayata geçmesi noktasında hassasiyet gösteren Hatay Milletvekillerimize de tüm hemşehrilerimiz adına bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

“Hatay’ı el ele güzel yarınlara kavuşturacağız”

Ak Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel de, Milletvekili Lütfi Kaşıkçı’ya Hatay için gayretlerinden dolayı teşekkür ederek, “Hatay’ın hak ettiği güvenli ve konforlu bir ulaşım ağına kavuşması için gece gündüz çalışan milletvekillerimiz büyük bir teşekkürü hak ediyor. Özellikle Sayın Lütfi Kaşıkçı Beye TBMM’de yaptığı konuşması ve gösterdiği gayretlerinden ötürü çok teşekkür ederim.  Hatay’ı el ele vererek daha güzel yarınlara kavuşturmakta kararlıyız. Birlikte attığımız adımlar meyvelerini bir bir verdikçe, çalışma azmimiz artacak ve hemşerilerimize hizmet aşkımız daha da büyüyecektir. Allah yolumuzu açık, yol arkadaşlığımızı ve kardeşliğimizi daim eylesin”  dedi.

Bir cevap yazın