Bülent Özer İskenderunlular’a seslendi

Gittiği her yerde büyük destek gören Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Bülent Özer, belediyecilikteki tecrübesi ile vizyonunu birleştirerek memleketin sorunlarının çözülebildiği bir İskenderun hayalini gerçekleştirebilmek için aday olduğunun altını çizdi.

İskenderunlulara ‘Hayallerimizi Birlikte Gerçekleştirelim’ çağrısı yapan Özer, Sarıseki Belediye Başkanlığı yaptığı 10 yıl içerisindeki hizmetlerini örnek göstererek, “Yaptıklarım, yapacaklarımın teminatıdır”  dedi.

İskenderun’u gönül belediyeciliği ile buluşturmak istediğini söyleyen Bülent Özer, “10 yılık Sarıseki belediye başkanlığı dönemim ve Hatay büyükşehir belediye meclis üyeliğim süresince imkânlarım ölçüsünde elimin, gücümün yettiği kadar insanlarımız için elimden gelenin en fazlasını yapmaya çalıştım. Öncelikli hedefim insanların iş-aş sahibi olması yönünde olmuştur. Bununla ilgili olarak şahsıma gelen hiç kimseyi geri çevirmeyip, var gücümle iş imkanı konusunda yönlendirmelerim olmuştur. İnsanlarımızın istihdam konusu daima önceliğim olmuş ve her daim bunu kendime vazife olarak görmüşümdür. Çünkü “insanı yaşat ki devlet yaşasın “ desturunu kendime şiar edindim. Belediye başkanının asli görevlerinin haricinde, insanların dertleri ile dertlenip onların derdini kendi derdim gibi görüp bu azim ve irade ile çalıştım.Alllah bana nasip eder de İskenderun Belediye Başkanı olursam bu düsturumu bozmadan, yılmadan, usanmadan öncelikli hedefimin insan odaklı olacağını bilmenizi isterim.Çıkmış olduğum insana hizmet odaklı bu yolda Allahım, beni siz değerli hemşehrilerime mahçup etmesin. Dualarınızı esirgemeyin” dedi.

 

 

Bir cevap yazın